Kerstmarkt in Gennep.
Kerstmarkt in Gennep. (Foto: )

Organisatie Kerstmarkt in Gennep op zoek naar exposanten

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

GENNEP | Stichting SumMmertime tekent ook dit jaar voor de organisatie van de traditionele Kerstmarkt op zaterdag 14 en zondag 15 december op de sfeervolle Markt in Gennep. Zondag 15 december is tevens koopzondag in Gennep, wat zonder twijfel voor extra publiek zal zorgen. Exposanten die deel willen nemen worden opgeroepen zich bij de organisatie te melden.

Beide dagen begint de Kerstmarkt om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De Markt wordt feestelijk in kerststijl aangekleed en op beide dagen is er passende muziek zowel levend als mechanisch. Diverse koren en muziekgezelschappen van binnen en buiten Gennep zullen hun medewerking verlenen en met hun muzikale kwaliteiten zorgen voor een mooie sfeer. Er zijn voor belangstellende ondernemers, kunstenaars, ambachtslieden en hobbyisten nog voldoende (overdekte) kramen van vier meter breed om hun artikelen of activiteiten aan te bieden dan wel te demonstreren. Aanbod van drank en food kan echter alleen in overleg met de organisatie. Ook voor musici (zangers, instrumentalisten, combo's) is er nog plek.
Een stand kan voor één of twee dagen gehuurd worden, desgewenst inclusief elektriciteit, via kerstmarkt@summmertimegennep.com

Meer berichten