Enorme vlooienmarkt in tennishal van De Rusheuvel.
Enorme vlooienmarkt in tennishal van De Rusheuvel.

Enorme vlooienmarkt in tennishal van De Rusheuvel in Oss

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

OSS | De Mega XXL Vlooienmarkt -waarbij maar liefst tweehonderd marktkramen opgesteld zullen staan- wordt zondag 3 november gehouden in de tennishal van Sportcentrum Rusheuvel in Oss.

Het wordt de grootste binnenvlooienmarkt die ooit in Oss gehouden is. Het gehele complex zal uitpuilen met tweedehands goederen. Er valt veel te graaien en snuffelen op de markt.

'Ogen tekort'
Veel mensen uit Oss en omgeving hebben inmiddels van de mogelijkheid gebruikgemaakt om ook een kraampje te huren op deze markt in de tennishal. Zij hebben thuis een grote opruiming gehouden en zullen op deze vlooienmarkt hun overtollige huisraad verkopen om zo lekker opgeruimd de winter in te gaan. Het complex zal bomvol komen te staan met vele duizenden goederen. "U zult werkelijk ogen en tijd tekort komen om alles te kunnen bekijken. Het wordt echt koopjes scoren. Dus zoekt u nog iets leuks, kom dan naar De Rusheuvel."

Informatie
De markt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is 3,50 euro, voor kinderen tot 10 jaar is de toegang gratis. Er zijn ruim voldoende gratis parkeervoorzieningen.

Meer berichten