Anneke Michiels brengt tijdens Podium B een ode aan het Songfestival
Anneke Michiels brengt tijdens Podium B een ode aan het Songfestival

Negende editie Podium B bij 't Posthuis in Beugen

Kunst en cultuur 616 keer gelezen

BEUGEN | Zaterdagavond 16 november is het tijd om nieuwe muziek te ontdekken bij de negende editie van Podium B. Dit jaar op een nieuwe locatie: 't Posthuis in Beugen.

Podium B is een bewonersinitiatief en heeft met acht succesvolle edities haar plek bewezen. Vele talenten stonden op het podium voorgaande jaren waaronder Clean Pete, Stef Classens en de X-raiders. Dit jaar vindt het festival plaats op een nieuwe locatie, 't Posthuis. Het succesvolle gratis festival biedt een podium aan talentvolle artiesten uit de regio. Bezoekers genieten zoals elk jaar van een mooie mix van muziek. Ook een ode aan het songfestival en een Doe Maar-tribute staan dit jaar op het programma.

Programma
De avond wordt geopend door Slack Attack. Een band uit Boxmeer, Oploo en Sint Anthonis die funk, jazz, wereldmuziek en folk brengt. Anneke Miggiels brengt een ode aan het songfestival. Afgewisseld door Anouk Jansen, winnares van de SongWedstrijd van de Weijer die haar akoestische popnummers zingt. De band Echo Empire speelt op Podium B rock die je doet denken aan de grote acts van de jaren '80. Speciaal Onderwijs brengt een aanstekelijke cross-over van Nederpop en psychedelische rock. Als laatste band staat Doe Maar-tribute Winnetoe op het podium. De avond wordt afgesloten met DJ Flip.
Podium B is zaterdag vanaf 20.30 uur bij 't Posthuis in Beugen. Info: www.facebook.com/PodiumB

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant