Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Oelbroeck.
Oelbroeck. (Foto: Kees de Bruijn)

Comedy Night terug bij MFC Oelbroeck

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

SINT ANTHONIS | Martijn Oosterhuis daalt op vrijdag 15 november helemaal af vanuit Leeuwarden, waar deze vaste waarde binnen het stand-up comedy-circuit sinds kort woont, voor de Comedy Night bij MFC Oelbroeck in Sint Anthonis. 

De line-up bestaat verder uit de Rotterdamse Tim Hartog, een echte stand-upper, gezien zijn interactie met het publiek en de hoge dosis grappen. Omdat hij doorgaans meteen de lachers op zijn hand heeft en het publiek ook blijvend weet te boeien zal hij de rol als MC op zich nemen, want dat is namelijk een van zijn specialiteiten. Ook de gemoedelijke Vincent Geers en grotdroge Mark Waumans zijn van de partij. Comedy Huus Oelbroeck is tevens een plek die podium biedt aan nieuwe talenten in het comedylandschap - deze keer wordt de talent spot ingevuld door de zwartgallige Onno Lolkema.
De Comedy Nights zijn inmiddels een begrip in Sint Tunnis. Vooral bekend bij herberg Urena, later 't Buutenland. Tussendoor enkele jaren in MFC Oelbroeck. Helaas is het nu een poosje stil geweest. Op veler verzoek is toch weer besloten de Comedy night te herstarten. Omdat het op de oorspronkelijke plaats niet meer mogelijk gebeurt dat nu weer bij MFC Oelbroeck.

Veel interactie
Vaak is er een hiliarische interactie tussen het publiek en de cabaretier. Dat is ook waarom ze graag naar Sint Tunnis komen. Het is geen uitzondering dat optredens volledig anders lopen dat wat de komediant in gedachten had. De Comedy Night is vrijdag 15 november om 21.00 uur bij MFC Oelbroeck in Sint Anthonis. Tickets à 14,00 euro en info via www.oelbroeck.nl.

Meer berichten