Tino Martin is zondag 5 april hoofdact op de 'Amsterdamse Middag' bij Riche in Boxmeer.
Tino Martin is zondag 5 april hoofdact op de 'Amsterdamse Middag' bij Riche in Boxmeer. Foto: Leon Voskamp

Tino Martin en Samantha Steenwijk op 'Amsterdamse Middag' in Boxmeer

Kunst en cultuur 3.095 keer gelezen

BOXMEER | Tino Martin en Samantha Steenwijk zijn op zondag 5 april de hoofdacts tijdens de vierde Amsterdamse Middag bij Riche in Boxmeer. Ook volkszanger Peter Beense en de Boxmeerse artiesten Dennis van Eerd en Menno Gruijters zijn die dag van de partij in de feestzaal van Riche.

Het drietal Fred van Duijnhoven, Sjaphanto Guntlisbergen en Sven Janssen heeft de vijf artiesten afgelopen zomer gestrikt. "Helaas is Sjaphanto in september plotseling overleden. Een groot gemis, ook voor ons! In de geest van zijn aanstekelijke enthousiasme gaan we door met organiseren van de Amsterdamse Middagen in Riche", zeggen Fred en Sven, die vanaf 2017 kunnen terugkijken op een reeks succesvolle en uitverkochte Amsterdamse Middagen. Onder meer André Hazes en René Froger waren al eens te gast bij Riche.

Kaartverkoop
De vierde editie van de Amsterdamse Middag is op zondag 5 april 2020 van 16.00 tot 22.00 uur. De veelgevraagde volkszanger Tino Martin is de ster van de middag, maar ook Samantha Steenwijk (die onlangs 'Dancing With The Stars' won) en Peter Beense staan garant voor een Mokums feessie. Vanwege de te verwachten belangstelling houdt de organisatie een voorverkoopmiddag bij Riche op zondag 1 december (15.00-17.00 uur). De online voorverkoop via www.ikbenaanwezig.nl start een dag later. Tickets kosten 19,95 euro (vvk). VIP-tickets zijn verkrijgbaar via tel. 06-22937008 of 06-22697421.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant