Die Stevensländer in Stevensbeek
Die Stevensländer in Stevensbeek

Nieuwjaarsconcert Die Stevensländer in Stevensbeek

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

STEVENSBEEK | Op zondagmiddag 12 januari kunnen de liefhebbers van de Tsjechische blaasmuziek in Stevensbeek het jaar 2020 muzikaal inluiden. Blaaskapel "Die Stevensländer" blaast dan vanaf 13.30 uur in de grote zaal van Gemeenschapshuis 't Stekske aan de Ceresstraat het nieuwe jaar in.

Natuurlijk is er volop gelegenheid met elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar uit te wisselen. De blaaskapel wordt niet versterkt. De aanwezigen kunnen de vooral Böhmische blaasmuziek (met een klein uitstapje naar de meer virtuoze Mährische muziek) dus puur beluisteren.

Nieuwe leden
Blaaskapel "Die Stevensländer" kan op een aantal plekken in het orkest nog nieuwe leden een plek geven. Iedereen die geïnteresseerd is is natuurlijk van harte welkom om eens te horen of lid worden van "Die Stevensländer" niet een hele mooie activiteit in het nieuwe jaar zou kunnen zijn.
Het Nieuwjaarsconcert is zondag 12 januari vanaf 13.30 uur. De entree is gratis en de zaal is open vanaf 13.00 uur. Meer informatie op www.diestevenslander.nl

Meer berichten