Een foto uit de expositie 'Recollections', die te zien is in het gemeentehuis van Boxmeer.
Een foto uit de expositie 'Recollections', die te zien is in het gemeentehuis van Boxmeer. (Foto: Judith van Mil)

Foto-expo 'Recollections' Judith van Mil tot 6 maart in gemeentehuis Boxmeer

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOXMEER | Fotografe Judith van Mil is geboren in Boxmeer en opgegroeid in Sambeek en Vortum-Mullem. Deze omgeving vormt de basis voor haar fotoserie 'Recollections', die tot 6 maart te zien is in het gemeentehuis van Boxmeer.

Judith fotografeert intuïtief, de beelden uit de serie zijn ontstaan uit herinneringen. Iedere foto vertelt een stukje over vroeger, het kind zijn. Als kind had volwassen zijn iets magisch, nu eenmaal volwassen lijkt het haar heerlijk om weer even kind te zijn. Als kind leken de bomen hoger, kleuren feller en elke dag weer spannender. Judith's fotografie is kleurrijk, eigenzinnig en vaak een spel met licht en geeft blijk van een geheel eigen stijl. Ze fotografeert ook in opdracht. Nog maar recent heeft zij haar opleiding afgerond en toch exposeert zij haar werk al op verschillende locaties. Onderdelen van deze serie en ander werk zijn gepubliceerd op de site van de Italiaanse Vogue.
Haar expositie 'Recollections' is tot 6 maart te zien in de hal van het gemeentehuis in Boxmeer tijdens openingstijden. Meer info: www.judithvanmilfotografie.nl of Instagram/judithvanmil_fotografie

Meer berichten