Eén van de kunstwerken op de expositie van het SHC in Sint Anthonis.
Eén van de kunstwerken op de expositie van het SHC in Sint Anthonis.

Schildersgroep Senioren Hobby Centurm exposeert in Oelbroeck in Sint Anthonis

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

SINT ANTHONIS | In MFC Oelbroeck Sint Anthonis is dit weekend een overzichtstentoonstelling van start gegaan van de schildersgroep van het Senioren Hobby Centrum (SHC) Mill.

Al een aantal jaren exposeren de schilders in Myllesweerd, maar nu is het een primeur ook buiten de gemeente Mill exposeert. De deelnemers van de dinsdagmiddaggroep exposeren tot 20 februari hun werken die ze geschilderd hebben bij het SHC. In totaal hangen er ruim twintig werken in de foyer van Oelbroeck. Het is een diversiteit van werk en varieert van olieverfschilderijen met fotografisch weergegeven voorstellingen tot kleurrijke abstracte acrylwerken. De expositie loopt tot 20 februari 2020. Tijdens de openingstijden van Oelbroeck is de expositie gratis te bezoeken. Adres is Breestraat 1-D in Sint Anthonis.

Ook deelnemer worden?
Het Senioren Hobby Centrum in Mill biedt 22 hobby's aan, er zijn altijd deskundige teamleiders aanwezig en er heerst een ontspannen sfeer. Iedereen boven de 50 jaar is welkom. Meer informatie via www.seniorenhobbycentrum.nl

Meer berichten