You, Me & The Other Folks brengt zondag 26 januari in Cuijk dromerige folkpop met akoestische gitaren en viool ten gehore.
You, Me & The Other Folks brengt zondag 26 januari in Cuijk dromerige folkpop met akoestische gitaren en viool ten gehore. (Foto: Rinse Fokkema)

Secret Singer-Songwriters slenteren door centrum Cuijk

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

CUIJK | Door het centrum van Cuijk slenteren en onderweg verrast worden door intieme, akoestische muziek. Dat is in het kort het concept van de Secret Singer-Songwriter Sessions van Schouwburg Cuijk. Na een zeer geslaagde aftrap staat op zondag 26 januari de tweede editie op stapel, op wederom drie bijzondere locaties.

De middag bestaat uit drie concerten van singer-songwriters, geselecteerd door gastprogrammeur Jori van Gemert. Zij studeerde aan de Rockacademie van Tilburg en is bekend van de regionale podia. Ook treedt zij zelf regelmatig op in het Theatercafé. De Secret Singer-Songwriter Sessions beginnen in de Schouwburg. Vanuit daar neemt Van Gemert de gasten voor het eerste optreden mee naar de Protestantse Kerk, waar You, Me & The Other Folks hun dromerige folkpop met akoestische gitaren en viool ten gehore brengt. De middag wordt vervolgd in de Cuijkse bibliotheek, waar Lilith Merlot optreedt. Zij maakt een mix van jazz met R&B en soul. De gasten keren voor het derde concert van pianist en componist DeLange terug naar de Schouwburg Cuijk, waar de bezoekers onthaald worden met een kop soep en een uniek kijkje achter de schermen van het theater krijgen.

Kaartverkoop
De tweede editie van de Secret Singer-Songwriter Sessions vindt plaats op zondag 26 januari vanaf 15.30 uur. Tickets kosten 15,00 euro en zijn te koop via de website schouwburgcuijk.nl

Meer berichten