Jeroens Clan treedt op in Gryphus. (foto: Merel van Dooren)
Jeroens Clan treedt op in Gryphus. (foto: Merel van Dooren)

Cabarettrio Jeroens Clan speelt in Gryphus

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VIERLINGSBEEK | Op vrijdag 24 januari vindt in Gryphus in Vierlingsbeek een cabaretvoorstelling plaats van Jeroens Clan. In Gryphus speelt het trio een try-out van hun eerste avondvullende voorstelling 'Tere Zieltjes'.

Jeroens Clan geeft zich bloot. Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival 2018 gaan de maskers af. Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon laten de mens achter de artiest zien. Hun debuutvoorstelling Tere Zieltjes wordt geregisseerd door Pieter Bouwman en zit vol niets ontziende scènes, snelle liedjes en messcherpe danspasjes waarmee deze gevoelige jongens ongetwijfeld een plaats in je hart veroveren. Zo bouwen ze meer publiek op, zitten de zalen straks voller en verdienen ze meer geld. Een oprechte voorstelling over integriteit en imperfectie in een samenleving die steeds verder bla bla bla...
Het optreden van Jeroens Clan begint vrijdag 24 januari om 21.00 uur in Gryphus. Kaarten à 12,50 euro zijn te reserveren via 0478-630508 of www.gryphus.nl. Bezoekers die jonger zijn dan 20 jaar kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een korting krijgen op de entreeprijs van 3,00 euro.

Meer berichten