Pietje de Grondwerker verzorgt tijdens de 11-Plussersmiddag een buut.
Pietje de Grondwerker verzorgt tijdens de 11-Plussersmiddag een buut.

Muzikale en humoristische 11-Plussersmiddag in Mill

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

MILL | Op donderdag 30 januari houdt de KBO in samenwerking met Stichting Carnaval Mill een speciale muzikale en humoristische middag in Myllesweerd in Mill. Deze 11-Plussersmiddag start om 13.30 uur met koffie en cake, er is volop muziek door Ad Goossens waarop gedanst kan worden en ook zal Pietje de Grondwerker de lachspieren laten werken.

De middag wordt rond 17.00 uur afgesloten met een lekker Brabants worstenbroodje. Geen zin in dansen? Lekker buurten en genieten van de live muziek kan natuurlijk ook.

Alternatief
Deze muzikale en humoristische middag is het alternatief voor de Seniorenpronkzitting. Dit carnavalsseizoen zijn alle pronkzittingen geconcentreerd in 1 weekend. Op zowel vrijdagavond 31 januari als zaterdagavond 1 en zondagmiddag 2 februari zal het volledige programma van de zittingen gepresenteerd worden. Omdat vanuit de oudere bezoekers werd aangegeven dat men ook graag een eigen middag met muziek en humor zou zien in het carnavalsseizoen, hebben de KBO en SCM 't Gèrmelaand deze 11-Plussersmiddag georganiseerd.
De toegang voor deze 11-Plussersmiddag bedraagt 7,50 euro. Tickets zijn verkrijgbaar bij Marietje v.d. Elzen aan de Leeuwerikstraat 9, Francy Coppens aan de Wanroijseweg 22a en Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Info: www.germelaand.nl

Meer berichten