Mash-up coverband Daredevils -bekend van The Voice of Holland- op het podium bij De Wolfsberg Koningsfeest 2019.
Mash-up coverband Daredevils -bekend van The Voice of Holland- op het podium bij De Wolfsberg Koningsfeest 2019. (Foto: @Rob-Herstel)

Edwin Evers band, Daredevils en The Bentleys te zien op Koningsfeest 2020

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

GROESBEEK | Op 27 april wordt in de tuin van hotel-restaurant De Wolfsberg in Groesbeek traditiegetrouw de verjaardag van onze koning op muzikale wijze gevierd. Tijdens de dertiende editie van het Koningsfeest wacht een middag en avond Hollandse gezelligheid met een programma vol live muziek, gespeeld door de allerbeste coverbands. Van rock-'n-roll klassiekers uit de 50's en 60's, naar hits uit de jaren '70 tot de zeroes en mash-ups van de muziek van nu.

De hoofdact is de razend populaire Edwin Evers band. Na hun uitverkochte landelijke clubtour gaat de 13-koppige formatie door naar Groesbeek met hun show vol verrassende covers. Van rustige ballads tot swingende hits, met hun creatieve uitvoering van muziek uit de jaren '80 tot nu maken ze van ieder optreden een feest voor jong en oud. Powerteam Daredevils is een jonge mash-up coverband die grote stappen maakt in het muziekcircuit. Zij spelen onconventionele combinaties van klassiekers en actuele hits. Michael Jackson, Queen, Katy Perry en Usher: moeiteloos worden ze samengesmolten tot een knallende show waarbij stilstaan geen optie is. Voor een nostalgisch tintje dragen The Bentleys hun steentje bij. The Beatles, The Stones en The King, deze gouwe ouwe staan allemaal op de setlist. Om het programma aan elkaar te draaien is DJ Rob Toonen ook dit jaar weer van de partij.
Kaarten voor De Wolfsberg Koningsfeest 2020 zijn nu verkrijgbaar. Tickets à 17,50 euro zijn te koop via www.tributeparty.nl of De Wolfsberg.

Meer berichten