In zijn voorstelling 'Ball' combineert Nasser El Jackson tricks en dans in een spectaculaire choreografie.
In zijn voorstelling 'Ball' combineert Nasser El Jackson tricks en dans in een spectaculaire choreografie.

'Ball': Bijzondere tricks en dans in schouwburg Cuijk

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

CUIJK | Nooit eerder was er een straatvoetballer met een eigen theatershow die ook nog eens de hele wereld overgaat. In zijn voorstelling 'Ball' combineert Nasser El Jackson tricks en dans in een spectaculaire choreografie. Hij voert zijn voorstelling op zondag 16 februari op in de Schouwburg Cuijk.

El Jackson werd maar liefst twee keer wereldkampioen groundmoves, was een van de finalisten van Redbull Street Style in 2016 en is bovendien bekend als personage in de game Fifa Street. Een echte allrounder dus want hij is ook nog eens een echte panna-professional. Directeur Sjoerd Meijer boekte de voorstelling op verzoek van de jongerencommunity die aan de schouwburg is verbonden. Na afloop van de voorstelling is er in de foyer een pannakooi waar een voetbaltoernooi wordt gespeeld, mét Nasser El Jackson zelf. Een DJ met MC doet live verslag van alle wedstrijden.

Wereldkampioen straatvoetbal te gast

Tickets
Deze bijzondere voorstelling is op zondagmiddag 16 februari te zien in Schouwburg Cuijk. Aanvang is 14.30 uur. Kaarten kosten 15,00 euro en zijn verkrijgbaar via www.schouwburgcuijk.nl

Meer berichten