Monique Boschman (foto: Anthoney Fairley)
Monique Boschman (foto: Anthoney Fairley)

Monica Boschman houdt cursus 'Op dichterspad'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

GASSEL | Vanaf dinsdagavond 3 maart verzorgt voormalig regiodichter Monica Boschman de cursus Op dichterspad. In zes avonden verkennen de deelnemers hun eigen vorm, stijl en mogelijkheden bij het schrijven van gedichten. Ze kunnen aan losse gedichten werken of aan een cyclus.

Elke avond bekijken de deelnemers een aantal gedichten van één dichter; zo laten ze zich inspireren om zelf verder te komen. In elke bijeenkomst krijgen ze opdrachten die hen op gang helpen en hun creativiteit prikkelen. Er is veel ruimte voor het bespreken van vers werk dat op basis van opdrachten ontstaat. Kortom, een heerlijke manier voor mensen om verder te komen met hun gedichten. Aan de cursus kunnen maximaal 8 mensen meedoen.
De cursus is in Gassel, in het Schrijfhuis. Het zijn zes dinsdagavonden van 20.00 - 22.00 uur: 3 maart, 17 maart, 31 maart, 14 april, 28 april en 12 mei 2020. Begeleiding door dichter en schrijfdocent Monica Boschman. Zij publiceerde onder andere de bundels Zeerslag en Nieuwe wegen voor Mariken. Aanmelding of informatie via www.mbcommunicatie.nl of 06-363 283 59.

Meer berichten