De prijzen voor de eerste Boxmeerse Puzzelwedstrijd.
De prijzen voor de eerste Boxmeerse Puzzelwedstrijd. (Foto: Café-zaal 't Centrum)

Boxmeerse Puzzelwedstrijd: inschrijving is geopend

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOXMEER | Na de eerste (geslaagde) editie van de Biercantus en Closet Sale organiseert uitbater Pascal Leenhouwers van café-zaal 't Centrum in Boxmeer op zaterdag 7 maart de allereerste Boxmeerse Puzzelwedstrijd. De inschrijving is geopend.

"Ik zat met twee klanten aan de bar te sparren over wat leuk was om te organiseren", legt Leenhouwers uit. "Vraag me niet hoe, maar we kwamen op de puzzelwedstrijd. En zo geschiedde. Er is door Gerrie, een goede vriend van het café, een speciale puzzelbokaal gemaakt voor de nummers één, twee en drie. Ook mensen buiten Boxmeer zijn welkom om mee te doen aan de Boxmeerse Puzzelwedstrijd."
Bij de wedstrijd gaat het om puzzels van 1000 stukjes en wie als eerste klaar is, wint een leuke prijs. Deelname kost 12,50 per team (maximaal vier personen), inclusief één consumptie per persoon. Leenhouwers: "Wij zorgen voor een lekker hapje. Er hebben zich al verschillende teams ingeschreven, dus wacht niet te lang."

Ook meedoen?
De Boxmeerse Puzzelwedstrijd is op zaterdag 7 maart om 20.00 uur (inloop 19.30 uur). Meedoen? Meld dan aan via pascalleenhouwers@cafezaalhetcentrum.nl of geef je op via tel. 0485-324187.

Meer berichten