Toneelvereniging Spelenderwijs speelt driemaal de voorstelling 'Doktertje spelen' in Landhorst.
Toneelvereniging Spelenderwijs speelt driemaal de voorstelling 'Doktertje spelen' in Landhorst. (Foto: TV Spelenderwijs)

Toneelvereniging Spelenderwijs Landhorst gaat 'Doktertje spelen'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

LANDHORST | Op zaterdag 14, vrijdag 20 en zondag 22 maart brengt toneelvereniging Spelenderwijs weer een komisch stuk op de planken: 'Doktertje spelen'. In dit toneelstuk, geschreven door Carl Slotboom, draait het allemaal om de van bankroof verdachte Arie van Zanten.

Arie is op de vlucht voor de politie en komt terecht in een ziekenhuis. De Surinaamse hoofdverpleegkundige Gerda denkt dat hij de nieuwe plaatsvervangende arts is. Omdat hij niet in handen van de politie wil vallen, blijft er niets anders over dan 'doktertje spelen'. Omdat ook de patiënten en de rest van het personeel een tikkeltje bijzonder zijn, leidt dit al snel tot allerlei hilarische taferelen.
Onder leiding van regisseur Joris Brukx is er de afgelopen maanden keihard gerepeteerd. Spelenderwijs heeft dit jaar een aantal nieuwe jonge leden mogen verwelkomen, wat voor veel enthousiasme zorgt. Via Facebook (@spelenderwijslandhorst) kan kennis worden gemaakt met alle spelers. Volg de Facebook-pagina of neem een kijkje op de website www.spelenderwijslandhorst.nl
Kaarten voor 'Doktertje spelen' zijn te reserveren via tel. 06-53641929. De voorstellingen zijn 14, 20 en 22 maart om 20.00 uur in Dorpshuis de Stek in Landhorst.

Meer berichten