<p>Emma Loeffen, artiestenaam Emma Joan, heeft haar debuutsingle &#39;Jij denkt dat je me kent&#39; uitgebracht.</p>

Emma Loeffen, artiestenaam Emma Joan, heeft haar debuutsingle 'Jij denkt dat je me kent' uitgebracht.

(Foto: Noémi Sarpe)

Emma Joan (Loeffen) uit Vianen brengt debuutsingle én clip uit

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VIANEN | Emma Loeffen, artiestenaam Emma Joan, heeft vandaag haar eerste single ‘Jij denkt dat jij me kent’, samen met een videoclip, uitgebracht. 

Dit is een bijzondere stap voor de singer-songwriter (22) uit Vianen, want met dit nummer neemt ze voorgoed afscheid van het duiveltje op haar schouder, dat haar zo lang onzeker heeft gemaakt. “Door mijn ervaringen te delen, hoop ik anderen te inspireren en kracht te geven om nooit zomaar op te geven.”

Autobiografisch
Haar muziek gaat over kwetsbaarheid, zelfacceptatie en herkenbaarheid. Onderwerpen waar iedere jonge vrouw mee worstelt op deze leeftijd. Jezelf durven zijn, voor jezelf op durven komen en van jezelf durven houden zijn levenslessen die niet altijd vanzelfsprekend, maar wel erg belangrijk zijn voor Emma Joan. Te beginnen met de eerste single ‘Jij denkt dat jij me kent’. De sterke tekst in dit nummer wordt gedragen door een aanstekelijke melodie, in een eigentijds jasje. De dansbare groove in dit nummer gaat gepaard met subtiele elektronische sounds. Trijntje Oosterhuis meets Maan of Marco Borsato meets Tabitha.
Emma Joan is vastbesloten om van 2021 haar jaar te maken, met meerdere Nederlandstalige popnummers die klaarliggen om de wijde wereld in te gaan.

De single ‘Jij denkt dat jij me kent’ is te beluisteren via Spotify: https://open.spotify.com/artist/4wwQXd7vq29Uu8HuMj63cC 


Meer berichten