<p>Emma Joan uit Vianen brengt op 4 juni haar tweede single &#39;Anders&#39;, met videoclip, uit. Ook gaat de singer-songwriter binnenkort afstuderen.</p>

Emma Joan uit Vianen brengt op 4 juni haar tweede single 'Anders', met videoclip, uit. Ook gaat de singer-songwriter binnenkort afstuderen.

(Foto: )

Emma Joan brengt tweede single ‘Anders’ met videoclip uit

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VIANEN | Op vrijdag 4 juni komt Emma Joan’s gloednieuwe single ‘Anders’ met videoclip uit! De single is de tweede van een reeks liedjes die zijn opgenomen voor haar EP (releasedatum eind 2021). 

In tijden zoals deze kom je erachter op welke vrienden je echt kunt bouwen, dat je verwachtingen daarover niet altijd blijken te kloppen en dat het belangrijk is om op zo’n moment naar je eigen gevoel te luisteren. Dit was het uitgangspunt voor het schrijven van haar nieuwe single ‘Anders’. Beluister ‘Anders’ op jouw favoriete streamingplatform én bekijk de videoclip op Emma Joan’s Youtube kanaal vanaf vrijdag 4 juni. Bovendien gaat Emma Joan -ook wel bekend als Emma Loeffen- op 22 juni afstuderen aan Artez University of the Arts, met een afstudeerconcert dat live te volgen is via de Facebookpagina van ‘Artez Jazz & Pop Arnhem’

‘Jezelf durven zijn’
Emma Joan (23) neemt je mee in haar verhalende teksten, die zijn ontstaan uit gebeurtenissen die haar hebben gevormd tot de vrouw die zij vandaag de dag is. “Jezelf durven zijn, voor jezelf op durven komen en van jezelf durven houden zijn levenslessen die lang niet altijd vanzelfsprekend, maar wel erg belangrijk zijn voor mij”, aldus Emma Joan die vastbesloten is om van 2021 haar jaar te maken, met het afstuderen aan het conservatorium én de release van haar debuut EP in het vooruitzicht.
Meer informatie via de website www.emmasmusic.nl

Meer berichten