<p>Kunstwerk van Miriam Meulepas.</p>

Kunstwerk van Miriam Meulepas.

(Foto: Frans Jacobs)

Open Atelier Route in gemeente Sint Anthonis

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

SINT ANTHONIS | De leden van de Kunstkring Sint Anthonis hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten, met trots presenteren ze hun laatste werken op zondag 29 augustus en zondag 5 september.

Er zijn een paar wijzingen omtrent de normale gang van zaken in verband met corona. “Het gemeente huis is geen centraal punt en er vindt geen verloting van kunstwerken en geen verkoop van plattegronden plaats”, aldus de Kunstkring.
Aan de Open Atelier Route 2021 doen veertien ateliers mee, verspreid over de gehele gemeente Sint Anthonis, verdeeld over Sint Anthonis (6), Wanroij en Ledeacker (4), Stevensbeek, Westerbeek en Oploo (ieder één). Er zijn acht gastexposanten die op verschillend locaties hun werk tonen. De kunstdisciplines zijn weer zeer divers dus laat u weer verrassen door nieuwe kunst en leuke gesprekken met de kunstenaars. Bijzonder dit jaar is dat in Westerbeek, bij Juul Baltussen, het werk van de overleden kunstenaar Sias Fanoembi wordt geëxposeerd.

Taal aan de Maas 
Op zondag 5 september zal van 13.30 tot 15.00 uur in de hal van het gemeentehuis in Sint Anthonis de tweede editie van ‘Taal aan de Maas’ plaatsvinden. Hier wordt een podium geboden aan het literaire talent in de gemeente Sint Anthonis. De openingstijden van de ateliers op 29 augustus en 5 september zijn van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Info, kunstenaars en locaties: www.kunstkring.com 

Meer berichten