Hondje Pipaluk, geschilderd door één van de cursisten.
Hondje Pipaluk, geschilderd door één van de cursisten. (Foto: Art & Else)

Minicursussen schilderen op privéschool Art & Else

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOXMEER | Vanaf 30 augustus starten weer de jaarlijkse minicursussen bij privéschool Art & Else te Boxmeer. Deze minicursussen gaan altijd vooraf aan het cursusjaar dat eind september begint. “De minicursussen zijn een leuke manier om eens kennis te maken met mijn manier van lesgeven”, aldus Else van der Sloot.

“Je gaat tijdens zo’n minicursus in vier dagdelen kennismaken met een misschien voor jou geheel nieuwe techniek. Maar ook als je al wat schilderervaring hebt, kan ik je nog veel bijbrengen. De A-groepen zijn op maandagavond of op dinsdagochtend en gaan werken met het thema ‘Beestachtig leuk schilderen’. Daarbij leer ik je een vlotte manier van acrylschilderen aan. De B-groepen zijn op donderdagochtend of op donderdagavond en gaan werken met ‘Portret in Aquarel’. Daar leer ik je werken met een héél bijzondere aquareltechniek”, vertelt Van der Sloot.

‘Kennismaken met een geheel nieuwe techniek’

Aanmelden
Zowel de A-minicursus als de B-minicursus duurt ieder vier dagdelen. Kijk voor de cursusdagen, -data en meer informatie op de website www.artenelse.nl. Bellen kan ook via tel. 06-20799298.

Meer berichten