Eerder editie van de Stoepverkoop in Mill en omliggende dorpen.
Eerder editie van de Stoepverkoop in Mill en omliggende dorpen. Foto: MossTime

Aanmelden stoepverkoop Mill e.o. kan nog tot zaterdag

Kunst en cultuur 407 keer gelezen

MILL | Op zondag 5 september staat de zevende editie van de stoep- schuur- en garageverkoop op het programma in de gemeente Mill en Sint Hubert. Vanaf 11.00 uur bieden tal van verkopers weer hun waar aan vanuit de eigen oprit of garage. 

Wie wil deelnemen, dient vóór zaterdag 28 augustus zijn of haar adresgegevens en postcode en korte omschrijving van de handelswaar te mailen naar info@uitinmill.nl. Deelnemen is helemaal gratis.

Hoe het werkt?
Stichting Activiteiten Mill (SAM) verzamelt de adressen waar op zondag 5 september wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein. Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet. Belangstellende kopers kunnen op zondag 5 september tussen 11.00 en 16.00 uur met de lijst adressen in de hand hun ronde maken. Deelname is gratis, maar na het doen van goede zaken is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Activiteiten Mill (NL94RABO0134383133) van harte welkom. Meer informatie via www.beleefhetinmill.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant