<p>Leden van de Kunstgroep Kolonie Plasmolen zijn blij dat er weer ge&euml;xposeerd kan worden.&nbsp;</p>

Leden van de Kunstgroep Kolonie Plasmolen zijn blij dat er weer geëxposeerd kan worden. 

(Foto: Michel Lucas)

Kunstgroep Kolonie Plasmolen mag exposeren

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

REGIO | “Eindelijk kunnen we weer exposeren!” Met een brede lach kondigen de leden van Kunstgroep Kolonie Plasmolen hun nieuwste activiteit aan. Op zaterdag 11 en zondag 12 september zetten ze de deuren wagenwijd open. Bezoekers kunnen op vier locaties genieten van hedendaagse kunst, zoals beeldhouwwerk, schilderijen, foto’s, sieraden en mixed media. 

Veertien leden van de groep zijn het hele weekend aanwezig om hun werk te tonen en te vertellen over hun inspiratiebronnen. De expositielocaties zijn in In de Kuil aan de Kuilseweg 18 en De Grote Lier aan de Koningslaan 7 in Molenhoek, De Schans aan de Rijksweg 95 in Mook en Aan de Niers aan de Kleineweg 12A in Gennep. Op deze locaties is de toegang gratis. De exposities zijn open van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over Kunstspot en het downloaden van de flyer zie www.kunstgroepkp.nl/route.

Kunstgroep Kolonie Plasmolen bestaat al twaalf jaar uit een enthousiaste, actieve groep kunstenaars in de regio Mook-Molenhoek-Plasmolen-Gennep. De groep vertegenwoordigt verschillende kunstdisciplines en stijlen, zoals schilderen, beeldhouwen en fotografie. Dit jaar exposeren ze met meerdere leden op één van de volgende locaties.

Jos Gröniger
Meer berichten