Jos Klaver is een professioneel beeldend kunstenaar met jarenlange leservaring aan zowel professionals als aan hobbyisten.
Jos Klaver is een professioneel beeldend kunstenaar met jarenlange leservaring aan zowel professionals als aan hobbyisten. (Foto: Jos Klaver)

Nieuwe cursussen en open huis bij Jos Klaver

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

Open huis Atelier Jos Klaver

MOLENHOEK / HEUMEN | Atelier Jos Klaver start op maandag 27 september weer met zijn cursussen tekenen en schilderen. Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen omdat gewerkt wordt met een persoonlijk ontwikkelplan. Ter kennismaking wordt zondag op zondag 12 september een Open Huis gehouden.

Voorop staat het plezier in het beeldend bezig zijn. Samen met een goede sfeer in de groep is het beste uitgangspunt om lekker aan de slag te gaan. De cursusleider en de cursisten onderzoeken samen de interesses en de mogelijkheden. Cursisten doen steeds nieuwe ontdekkingen en zien nieuwe uitdagingen. 

Coronaveilig
Tijdens de cursus wordt rekening gehouden met het nog aanwezige Coronavirus. De organisatie houdt rekening met de RIVM-richtlijnen.
Kennismaken en cursistenwerk bekijken kan tijdens het Open Huis op de cursuslocatie aan de Dorpstraat 43 in Heumen. De deuren staan open van 14.00 tot 16.00 uur.
Wie op voorhand meer wil weten over de aanpak, kijkt op www.atelierjosklaver.nl.

Jos Gröniger
Meer berichten