Toverij speelt toneelstuk 'Florian en het wonderflesje'
Toverij speelt toneelstuk 'Florian en het wonderflesje' (Foto: Toverij)

Toverij speelt toneelstuk ‘Florian en het wonderflesje’

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

RIJKEVOORT | “Florian en het wonderflesje” is een toneelstuk dat geschikt is voor het hele gezin; dus zowel kinderen, ouders als opa’s en oma’s zijn van harte welkom! De voorstellingen starten op vrijdag 5 november om 19.00 uur en op zaterdag 6 en zondag 7 november om 15.00 uur in Dorpshuis de Poel in Rijkevoort. 

De voorstelling “Florian en het wonderflesje” is van Harry Smits en wordt geregisseerd door Frank van den Hoogen. Het leven is goed in het mooie Elderado. Koning Waldemar en koningin Eulalia regeren met veel wijsheid. Totdat daar plots zigeunerin Zenobia ten tonele verschijnt met allerlei nare voorspellingen over de toekomst van het koninkrijk. Wat betekent dit allemaal voor prinses Rosalinde ? Welke rol speelt lakei Florian hierin? En wat doet minister Valentijn in het kasteel? Niets is wat het lijkt en momenten van ongeloof en hilariteit wissel elkaar in een hoog tempo af.
Kaarten à 7,50 euro (inclusief één consumptie) zijn te koop via www.toverij.com of bij Spar Kuijpers in Rijkevoort. Wie wil mag “koninklijk” verkleed naar binnen.

Corona-info
Het is mogelijk dat vóór de uitvoeringen een gezondheidscheck nodig is. Zorg dus voor een QR-code (via app of op papier).

Meer berichten