Schrijen houdt op 14 november weer een In Memoriam Concert in Cuijk en Boxmeer.
Schrijen houdt op 14 november weer een In Memoriam Concert in Cuijk en Boxmeer. (Foto: Schrijen)

Schrijen houdt weer een In Memoriam Concert

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

CUIJK/BOXMEER | Schrijen Afscheid en herinnering houdt op zondag 14 november alweer voor de dertiende keer het In Memoriam Concert. Dit speciale concert, dat plaatsvindt in Cuijk én Boxmeer, is bedoeld voor iedereen die stil wil staan bij de herinnering.

“De afgelopen periode heeft u ons het vertrouwen gegeven om de uitvaart te mogen verzorgen van uw dierbare. Elk jaar houden wij voor de nabestaanden voor wie wij in de periode van oktober vorig jaar tot oktober dit jaar een uitvaart hebben verzorgd een In Memoriam Concert. Omdat het concert al jaren erg gewaardeerd wordt door de nabestaanden gaan we ook dit jaar een concert voor u verzorgen”, verduidelijkt Bianca Schrijen.

‘Het mooie bewaren en delen is wat telt’

Concert
“Het mooie bewaren en delen is wat telt”, vult Schrijen aan. Het In Memoriam Concert wordt gehouden op zondag 14 november om 11.00 uur bij Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk én diezelfde dag om 16.00 uur in de kapel van de Zusters Julie Postel in Boxmeer. Kaartjes reserveren? Meld je aan via www.schrijen.com/concert. Of bel tijdens kantoortijden naar tel. 0485-521111.

Meer berichten