<p>De Dr. PeelenCultuurprijs ging in 2019 naar &#39;Kunst van het Geloven&#39;.</p>

De Dr. PeelenCultuurprijs ging in 2019 naar 'Kunst van het Geloven'.

(Foto: Ed van Alem)

Wie wint de Dr. PeelenCultuurprijs 2020?

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOXMEER | Na bijna een jaar uitstel is het zaterdagavond 6 november eindelijk zover: de winnaars van de Dr.PeelenCultuur- en stimuleringsprijs 2020 worden bekend gemaakt door het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Boxmeer. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in De Weijer in Boxmeer.

Voor de stimuleringsprijs zijn twee voordrachten genomineerd, namelijk Stichting Overloon War Chronicles en Luuk Weerts als persoon, die gedeeltelijk zijn werkzaamheden voor het oorlogsmuseum Overloon uitvoert. 

Drie voordrachten
Er zijn drie voordrachten genomineerd voor de Dr.PeelenCultuurprijs. Dat zijn in willekeurige volgorde: muzikant en regisseur Roel Verheggen, cultureel festival Schijt aan de Grens en singer-songwriter en producer BJ Baartmans. Naast de eer en een prachtig beeldje, ontvangen de winnaars ook een mooi geldbedrag van respectievelijk 250,- en 750,- euro.

Avondvullend programma
Iedereen is zaterdagavond 6 november welkom op deze avondvullende feestelijke uitreiking in De Weijer in Boxmeer, waar bij de 4e Hoedanigheid de muzikale noot zal verzorgen. De dan geldende coronamaatregelen gelden ook voor de uitreiking. Dat betekent op dit moment dat bij binnenkomst de QR-code van de CoronaCheck-app dient te worden getoond.

Meer berichten