Rachel Croft komt 5 september naar De Steenakker in Haps
Rachel Croft komt 5 september naar De Steenakker in Haps (Foto: Stewart Baxter)

Engelse singer/songwriter Rachel Croft in De Steenakker

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

HAPS | Op vrijdag 5 november treedt de veelbelovende Rachel Croft op in Huistheater De Steenakker in Haps. De jonge singer/ songwriter uit York valt op met een opvallende stem met een groot bereik en een warm, donker timbre. Ze komt uit de folkmuziek. In Engeland en Ierland is ze een populaire artieste. 

roft treedt regelmatig op in festivals. De laatste jaren is ze bezig met het ontwikkelen van een eigen sound en zelf geschreven muziek. Op haar nieuwste EP ‘Reap What You Sow’ is de van oorsprong Keltische folk, gemixt met pop- en bluesachtige invloeden. Haar teksten zijn persoonlijk en gaan over meestal wat dieperliggende ervaringen in haar leven. Ze wint je voor zich door haar stem en performance.
Voor dit concert is de theaterzaal van de Steenakker in een salonopstelling gezet. Met drankjes aan tafel en Keltische lekkernijen. En een verhaal verteld door Bart Vaessen.
Het concert is vrijdag 5 november om 20.15 uur in De Steenakker in Haps. De ticketprijs is 26,50 euro, inclusief koffie/thee, lekkernijen en een drankje. Tickets zijn te koop via www.desteenakker.nl 

Meer berichten