De Mannen van Naam staan zaterdag 6 november in Myllesweerd.
De Mannen van Naam staan zaterdag 6 november in Myllesweerd. (Foto: Jaap Reedijk)

Mannen van Naam staan zaterdag in Myllesweerd

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur


MILL | Liefhebbers van humor, muziek en mooie verhalen beleven zaterdagavond 6 november beslist een mooie avond in Theater Myllesweerd in Mill. Want dan staan de Mannen van Naam er op de planken. Deze mannen stonden aan de wieg van Pater Moeskroen en die sound is dan ook in diverse nummers terug te horen.

De Mannen van Naam brachten al vier succesvolle theaterprogramma’s op de planken en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van Flairck. Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Maar net zo gemakkelijk zetten ze een opzwepende Keltische folkdeun in. Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak. Het Brabants Dagblad noemde hen ooit de Brabantse Crosby, Stills and Nash, maar de oplettende theaterbezoeker herkent ze als drie mede-oprichters van Pater Moeskroen. Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van ‘Duivelsbrug’.
De show ‘Duivelsbrug’ start zaterdagavond 6 november om 20.15 uur en een ticket kost 17,- euro, dat is inclusief een consumptie. Tickets aan de balie van Myllesweerd of online via www.myllesweerd.nl 

Meer berichten