De opnames van het Groot Dictee in de bibliotheek van Sint Anthonis.
De opnames van het Groot Dictee in de bibliotheek van Sint Anthonis. (Foto: Biblioplus)

Groot Dictee Sint Anthonis via Omroep Land van Cuijk

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

SINT ANTHONIS | Op dinsdag 14 december wordt het Groot Dictee van Sint Anthonis uitgezonden op Omroep Land van Cuijk. Taalliefhebbers kunnen hun energie steken in een pittig dictee, traditiegetrouw geschreven door Piet Vloet. Een dictee waarin stil gestaan wordt bij het afscheid van de zelfstandige gemeente Sint Anthonis. 

Het dictee wordt woensdag 14 december om 19.30 uur voorgelezen door wethouder Huub Bellemakers en Piet Verhoeven en nog een keer herhaald op woensdag 15 december. Alle (oud)inwoners van de gemeente Sint Anthonis kunnen tot en met dinsdag een dicteeschrift ophalen bij de balie van Bibliotheek Sint Anthonis. Het dicteeschrift is ook te downloaden via de website www.biblioplus.nl/ontspanning_en_inspiratie/dictee-sint-anthonis.html. Uiteraard gaan we uit van sportieve deelname. Spieken of controleren wordt niet gewaardeerd. 

Inleveren of opsturen
Alle deelnemers hebben tot 17 december de tijd om hun dicteeschrift in te leveren bij de Bibliotheek in Oelbroeck of op te sturen. Voor de winnaar staat de Ibis klaar, gemaakt door een leerling van het Metameer aan de Stevenbeekseweg. De prijswinnaars van de eerste, tweede en derde prijs krijgen persoonlijk bericht en worden op 21 december bekend gemaakt. Info: www.biblioplus.nl/dictee 

Meer berichten