Het bestuur van het BrinkEvent op de Brink in Sint Anthonis.
Het bestuur van het BrinkEvent op de Brink in Sint Anthonis. (Foto: BrinkEvent)

Geen KerstEvent wel een Wensboom op de Brink

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

SINT ANTHONIS | De organisatie van het BrinkEvent in Sint Anthonis had dit jaar het streven om de grootste Kerstmarkt van het Land van Cuijk te worden. De organisatie heeft onlangs moeten besluiten dat dit vanwege de coronamaatregelen niet haalbaar is. 

Daarom komt dit jaar naast de mooie, levende Kerststal een prachtige Wensboom. De organisatie van het BrinkEvent had de boom in 2019 voor het eerst in het leven geroepen. Het is een boom waar iedere inwoner van de gemeente Land van Cuijk een wens kan doen voor een ander. Er werd voorgaande jaren goed gehoor gegeven aan deze oproep. “Gelukkig voor ons als organisatie werd er niet gevraagd om een gele Porsche of een vakantie naar Dubai. Het ging echt om een bloemetje voor de buurvrouw, een dinerbon of hulp bij tuin. Het waren echt zeer bescheiden wensen. Hiervan hebben we er een aantal uit kunnen laten komen, zoals een aantal mooie Kerstbomen, maar ook een ritje met picknick in een Oldtimer of een dagje bubbelen in een whirlpool. Douwe Dekkers werd verrast met een ritje op een trike en een mooie Knolpowertrui.”

Wensboom
De Wensboom komt op de Brink in Sint Anthonis te staan. “Dus bedenk vast jouw ultieme wens. We willen graag zoveel mogelijk wensen doen uitkomen, dan is een bos bloemen of een taart natuurlijk superleuk, maar bedenk ook gerust iets geks! Wij kijken er naar uit om juist die bijzondere, misschien vreemde verzoeken in vervulling te laten gaan! Een gele Porsche of tripje naar Dubai hoort daar niet bij, maar wat je wens ook is stuur hem gerust op. Op onze Facebookpagina van BrinkEvent vind je meer informatie, zoals de Wensboom-inleverpunten”, laat de organisatie weten.
Meer informatie via Facebook.com/BrinkEventSintAnthonis

Meer berichten