Het Boxmeers Vocaal Ensemble.
Het Boxmeers Vocaal Ensemble. (Foto: BVE)

Boxmeers Vocaal Ensemble houdt weer concert en zoekt zangers

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOXMEER | Nadat twee jaar op een rij concerten van het Boxmeers Vocaal Ensemble zijn afgelast, is het koor blij dat het zich weer kan laten horen bij het publiek. Op zondag 13 maart houdt het koor weer een concert.

Vaste concertgangers en andere betrokkenen hebben hun wensen voor het programma kenbaar gemaakt zodat de mooiste en bekendste werken die het Vocaal in haar repertoire heeft zijn geselecteerd. De naderende lente markeert de herstart naar een mooi seizoen met allerlei activiteitenHet concert vindt plaatst op zondag 13 maart om 15:00 uur in de Kapel van de zusters van Julie Postel in de Veerstraat. Kaarten zijn te bestellen op de website van het Vocaal. Het Boxmeers Vocaal Ensemble staat onder leiding van Kirstin Gramlich en wordt op vleugel begeleidt door Ludmilla Ferroni.

Nieuwe programma’s
Later in het jaar staan er nieuwe programma’s op stapel. Traditioneel is er de opening van de Boxmeers Vaart die geheel in Byzantijnse stijl wordt gezongen. Daarnaast wordt voor de zomer onder de titel ‘About Stars and Stripes’ een programma voorbereid met volle aandacht voor de Amerikaanse muziek- cultuur. In het najaar wordt deelname aan een of meer festivals gepland. ‘t Vocaal zoekt zangers die onder professionele leiding deze uitdagende ideeën willen verwezenlijken. “Zingen houdt je fit en is gezellig.”
Info: www.boxmeersvocaalensemble.nl

Meer berichten