Opiniecafé MAW over 'Smaakcentrum Cuijk'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
CUIJK - Opiniecafé Met Andere Woorden (MAW) in Cuijk beleeft op 16 april weer een nieuwe editie. Het onlangs geopende Smaakcentrum Cuijk in Linden, een initiatief van Martien Bos, is hoofdonderwerp van de avond. Ook de toekomstige parenclub in Katwijk komt aan bod tijdens het Opiniecafé.

Op het programma staat 'Parenclub in Cuijk'. Ondernemer Richard Komen uit Alkmaar heeft het plan om een parenclub in Katwijk te beginnen in een leegstaande villa. In november vorig jaar zei de gemeenteraad nog “nee” tegen het plan. Het bestemmingsplan en prostitutiebeleid zou in conflict zijn met een parenclub. Sinds februari is het gemeentebeleid op punten aangepast en staat de raad positief tegenover het ondernemersplan. Maar wat is nou een parenclub ? Exploitant Richard Komen uit Alkmaar zal in het Opiniecafé een en ander toelichten. Behalve de zakelijke aspecten vertelt hij over de economische en toeristische aantrekkingskracht voor Cuijk. Ook zal hij vragen beantwoorden over de status van de vergunningen en bezwaarschriften. Het publiek wordt ruimschoots in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.

Smaakcentrum
Maarten Bos van Smaakcentrum Cuijk is eveneens te gast in zaal De Bond in Cuijk, waar de volgende editie van het Opiniecafé op donderdag 16 april plaatsvindt. Aanvang is 20.15 uur en de entree is gratis.
De vaste rubrieken 'Jong Talent', 'Focus Op' en 'Open Podium' passeren eveneens de revue. Opgeven voor het open podium kan via .

[image=294098]
Meer berichten