Lancering programma Myllesweerd op open dag

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
MILL | In Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill vindt op zondag 3 mei - van 12.00 uur tot 17.00 uur - een open dag plaats. Die middag zal het nieuwe theater- en filmseizoen door cabaretier Mark van de Veerdonk officieel gelanceerd worden, presenteren tal van gebruikers van Myllesweerd zich en is er een Brabantse koffietafel. Tevens is er live muziek van Delamice.

Bij Cultureel Centrum Myllesweerd kan men terecht voor het houden van koffietafels. Om hier kennis mee te maken start de open dag zondag 3 mei met een Brabantse koffietafel. Vanaf 12.00 uur is de Tuinkamer hiervoor geopend, de koffietafel zelf is van 12.30 uur tot 14.00 uur. Voor een speciaal kennismakingsbedrag van 7,50 euro per persoon kan men genieten van soep, broodjes, beleg en een worstenbroodje of kroket. Uiteraard is er ook koffie, thee, jus en melk. Reserveren voor deze Brabantse koffietafel kan door een mailtje te sturen naar .

Open dag
Diverse gebruikers van Myllesweerd zijn deze middag aanwezig. Zo zal Regina Schaap met haar activiteiten op het gebied van yoga aanwezig zijn, toneelvereniging Miamtoca laat filmpjes zien van hun vele voorstellingen.
Maar zij hebben tevens een actie om nieuwe leden te werven. De Lokale Omroep Mill heeft de deuren van de radio- en televisiestudio ook open en iedereen kan er een kijkje nemen. Daarnaast geeft Marley demonstraties van haar Zumba lessen, zijn de kantoren van Stichting Welzijn Ouderen Mill en van Radius geopend en geven medewerkers er een toelichting op hun werkzaamheden en diensten. VoiceMill die onlangs een jubileumconcert gaf in Myllesweerd is aanwezig en heemkundevereniging Myllesheem heeft een expositie rond het thema 4 en 5 mei. Ook de KBO en Mylleswerk is aanwezig en kan meer informatie geven over hetgeen zij doen en ook de bibliotheek is deze middag geopend. Zij hebben tevens een boekverkoop.

Theater- en filmseizoen
Deze middag zal ook het nieuwe theater- en filmseizoen officieel gepresenteerd worden. Hiervoor komt cabaretier Mark van de Veerdonk naar Mill. Hij zal op zijn eigen volstrekt maffe en onnavolgbare wijze vertellen en laten zien welke voorstellingen er zoal in het seizoen 2015 - 2016 in Myllesweerd te zien zullen zijn. En of van de Veerdonk zelf ook het komende seizoen op de planken van dit Millse theater zal staan? Dat is nog even een verrassing. Na de lancering van het theaterprogramma is er ook nog live muziek door Delamice.

Meer in Mill...
Tijdens de open dag op zondag 3 mei is er elders in Mill meer te beleven. De meeste winkels hebben deze middag van 12.00 uur tot 17.00 uur een extra open winkelzondag en in de Kerkstraat zijn enkele marktkramen, kooplieden en een heus draaiorgel te vinden.
Meer informatie: http://www.myllesweerd.nl.

[image=306040]
Meer berichten