Zeven genomineerden voor 't Pèèrd

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
SINT ANTHONIS - Voor de gemeentelijke sport- en cultuurprijs Ut Pèèrd 2013-2014 zijn dit keer zeven inzendingen ontvangen. De prijs wordt wordt op woensdag 12 november uitgereikt in het gemeentehuis van Sint Anthonis.

[image=292235]

De zeven genomineerden zijn Ellen Vloet met de film 'Of je worst lust', Het Cultureel Café van de Stichting Kunstkring Sint Anthonis voor de maandelijkse culturele avonden, het Meisjes B en C van volleybalvereniging Activia Sint Anthonis (Nederlands kampioen Open Jeugd Kampioenschappen), het cultuurfestival 'Zondagsgasten Oploo' (met optredens op 16 locaties met 27 acts en 62 optredens in één dag), het Metropeelorkest Westerbeek (een nieuwe muziekgroep met vlotte, moderne muziekkeuze), René Rutten uit Oploo (die in Frankrijk de fietstocht 'Honderd cols' deed) en toneelvereniging 'Kakelbond' uit Ledeacker, voor de jubileumvoorstelling 'Koppen dicht'.
Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 12 november in de hal van het gemeentehuis maakt de voorzitter van de jury, Harry van Raaij, de winnaar bekend van de Sport- en Cultuurprijs 2013-2014. De aanvang is 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).
Meer berichten