Beste tonpraters zaterdag bij Verhoeven

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
CUIJK - Op zaterdag 25 oktober is het weer heerlijk lachen in Zaal Verhoeven in Cuijk. De allerbeste tonpraters zullen dan op het ‘Kuukse’ podium verschijnen. Hans Verhoeven pakt weer eens flink uit met vele nieuwe gezichten. Ook mogen oude bekende natuurlijk niet op deze avond ontbreken.

Nieuw op het Cuijks podium is William Houbraken uit Bergeijk. Op jonge leeftijd profileerde hij zich tijdens de zittingsavonden van het Bergeijkse kerkdorp ‘t Loo als humorist pur sang. William droomt momenteel van de terugkeer van Hertogdom Brabant en heeft er al ideeën over om dit te verwezenlijken. Natuurlijk voor zichzelf de hoofdrol.

[image=292179]

Vaste waarde
Een vaste waarde op het programma mogen Berry Knapen en Rob Scheepers genoemd worden. Berry is één van de absolute toppers van de avond. Recordhouder met zes titels van Brabantse kampioen en vele andere prijzen. Met zijn nieuwe act als ‘De Konijnenfokker’ overtrof hij zichzelf en iedereen is benieuwd waar hij dit jaar weer mee komt. Rob moet het vooral hebben van zijn enthousiasme en energieke overtuigende manier van brengen. Vaak speelt hij in op situaties in de zaal en improviseert hij meesterlijk waarbij niemand bespaard blijft. Hij is vooral bekend als Jimmy Calypso de kermisexploitant en Tattoo Tonnie.
Ook een ‘oude bekende’ is Jan Strik uit Someren. Vorig jaar als Lodewijk van Avezaath waarbij de KBO flink op de hak werd genomen.
Ook nieuw op het Cuijks podium zijn Wichard de Benis en Dirk Kouwenberg. Dirk heeft met ‘Piraten DJ Ron’ een prachtig verhaal over zijn ervaringen. Wichard staat bekend om zijn scherpe woordspelingen.
Kaarten zijn in de voorverkoop bij De Geluksspecialist aan de Korte Molenstraat 20 in Cuijk en bij het VVV-kantoor in Groesbeek aan het dorpsplein 1A. Ook bij Snackbar ’t Smulhuukske in Oeffelt aan de Dorpsstraat 4A worden weer kaarten verkocht. Voor groepen van minimaal acht personen zijn kaarten en plaatsen te reserveren via .
Meer berichten