Liefde op kermis centraal in Revue Gennep

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
GENNEP - Na edities in 1999, 2005 en 2011 is Gennep klaar voor de vierde revue. Carrousel, alles draait om liefde op de Gennepse kermis is de titel van de uitvoeringen die eind 2016 gegeven worden.

[image=291885]

Een exacte datum en speellocatie is nog niet bekend. “Vast staat dat medio november zeker drie voorstellingen gegeven worden. Ook is zeker dat we niet weer naar de oude steenfabriek gaan. Dat was eenmalig en niet te evenaren”, zegt Linda Salden namens de pr-commissie van de Gennepse Revue.
Het script voor de Caroussel, allers draait om liefde op de Gennepse kermis is geschreven door journalist Geurt Franzen. “Ik heb een Gennepse vrouw en een van onze eerste dates was op de Gennepse kermis”, zegt de Boxmerenaar, die niet lang na hoefde te denken over het verzoek van het Revue-bestuur en belangeloos meewerkt,
De regie voor Carrousel is in handen van Pepijn Moors uit Amsterdam. Hij is ervaren met diverse disciplines in de theater- en televisiewereld. Hij maakte programma’s voor Endemol en voorstellingen bij De Efteling.
Voor de arrangementen zorgt Gennepenaar Steven Gerrits. Hij was ook actief in de revue van 2011.
Meer berichten