Veel te doen tijdens 'St Hubert op z'n Best'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
SINT HUBERT - Tijdens het feestweekend van ‘St. Hubert op z’n Best’, van vrijdag 29 tot en met 31 augustus, is op zaterdag weer een grootse kofferbakverkoop. Hoogtepunt is de zondag, met een braderie en de ‘Sterren on Tour Show’ met enkele bekende Nederlandse artiesten.

[image=253606]

Naast de traditionele rommelmarkt en veiling die dit jaar op zaterdag (11.00-15.00 uur) zijn, is er ruimte voor iedereen die zelf zijn of haar eigen tweedehandse spulletjes wil verkopen.
De rommelmarkt trekt al jaren duizenden bezoekers naar Sint Hubert. “Uw eigen spulletjes kunt u nu zelf vanuit de koffer van uw eigen auto verkopen. Uw persoonlijke verhaal in het verkooppraatje en de vele bezoekers maakt dat er altijd wel iemand is die uw spulletjes wil kopen”, aldus de organisatie. Aanmelden kan via tel. 06-55818968 of een e-mail naar .
De braderie, met tal van gratis kinderattracties en optredens, is op de zondag, van 11.00 tot 19.00 uur.

Feestprogramma
In de feesttent zijn op vrijdag en zaterdag (vanaf 21.00 uur) muzikale optredens van respectievelijk Mmoozz en Manilla. Het gaat hier om coverbands. DJ Jack is eveneens beide avonden paraat.
Op zondag is behalve de braderie ook de ‘Sterren on Tour Show’, met onder andere Grad Damen, Wesley Klein, Feestzanger Alex en Emile Hartkamp.
Meer informatie en voorverkoop via de site: www.sthubertopzijnbest.nl.
Meer berichten