Medewerkers HEMA figurant in 'eigen' musical

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
CUIJK - Van burgermeid tot kroonprinses en nu koningin. De inburgering van Max in ‘HEMA de musical’ - woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 mei (om 20.15 uur) te zien in de Cuijkse Schouwburg - krijgt een regionaal tintje. De figuranten in deze feelgood musical zijn namelijk HEMA-medewerksters van de filialen uit Cuijk, Boxmeer en Malden.

[image=242400]

“Wat onze rol precies inhoudt, krijgen we allemaal pas op woensdag 1 mei te horen”, vertelt Jenny. Zij is verantwoordelijk voor de broodafdeling bij de HEMA in Cuijk, maar 'schittert' begin mei drie dagen achter elkaar in een musical. “Ik zit wel in twee koren, dus een beetje podiumervaring heb ik al”, lacht ze.

Workshop
“We krijgen op woensdag 1 mei eerst een workshop. Daarnaast hebben we al de tekst van het slotlied van de musical gekregen, zodat we die vast kunnen instuderen”, haakt Monique in. Van de servicebalie naar het podium van de Cuijkse Schouwburg. Geen alledaagse stap. “We krijgen de kans om achter de schermen te kijken. Hoe gaat het in zijn werk? Daar ben ik erg benieuwd naar.”
Meer berichten