Schouwburg Cuijk opent UITbalie

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
CUIJK - De Schouwburg in Cuijk wordt rigoureus verbouwd. De kantoororganisatie heeft inmiddels haar intrek genomen in het pand naast de schouwburg, aan de Grotestraat 68-70 in Cuijk. In dit tijdelijke kantoorpand is een UITbalie ingericht.

[image=256509]

De UITbalie is volgens de Schouwburg Cuijk 'een plek waar bezoekers terecht kunnen om met medewerkers van de schouwburg bij te praten en informatie te verkrijgen' over de voortgang van de verbouwing, lokale en regionale culturele activiteiten en initiatieven, theatervoorstellingen en concerten die te zien zijn op de diverse podia in het Land van Cuijk en theatervoorstellingen en concerten die te zien zijn op de podia van de grotere collegatheaters in de regio. Bezoekers kunnen bij de UITbalie ook terecht voor de aankoop van de PODIUM Cadeaukaart en de organisatie helpt en adviseert bij het kopen en bestellen van toegangskaarten.

Verbouwing
Het begint nu echt zichtbaar te worden dat het pand aan de Grotestraat wordt leeggeruimd. Meubilair, technische installaties en horeca- en kantoorinventaris worden zoveel als mogelijk hergebruikt in de vernieuwde schouwburg; deze goederen worden tijdelijk elders opgeslagen
Meer informatie: UITbalie Land van Cuijk, Grotestraat 68-70 in Cuijk. Geopend: woensdag en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. Telefoon: (0485) 314344, www.schouwburgcuijk.nl.
Meer berichten