Nieuwe locatie voor SunGrooves

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
RAVENSTEIN – Het muziekfestival SunGrooves vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 augustus in het stadspark van Ravenstein achter het scoutinggebouw. Voorheen vond het festival altijd plaats in het stadscentrum aan de gracht, nabij gemeenschapshuis Vidi Reo.

"De nieuwe locatie geeft ons meer mogelijkheden om het festival beter op te zetten. Daarnaast is het om logistieke- en veiligheidsredenen beter om uit het stadscentrum te vertrekken. Het stadspark heeft een mystieke uitstraling en is daarom geschikt als decor voor SunGrooves", legt mede-organisator Ron van de Water uit. Dit keer is het thema Chinese cultuur. "Veel jongeren uit Ravenstein helpen mee om het festivalterrein in Chinese sferen te brengen. We
willen een stukje cultuur en eetgewoontes van dat land onder de aandacht brengen."

Line up
Het evenement duurt van 16.00 tot 01.00 uur. In de middag treden er bandjes en singer-songwriters op. Later op de avond draaien dj’s elektronische muziek, met name techno. Onder andere GardenFest staat op de planken. Verder kan het publiek veel lokaal talent verwacten. Kaartjes zijn eind juli te koop bij Expert Oss en Van Tilburg in Ravenstein.

[image=248592]
Meer berichten