Kunst zien is kunst beleven

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
SINT ANTHONIS - Voor iedereen die de kunst een warm hart toedraagt, of eens wil kennismaken met uiteenlopende vormen van kunst, is de Open atelier- en galerieroute van de Kunstkring gemeente Sint Anthonis een uitgelezen kans.

Niet alleen om werken te zien en van de sfeer te proeven, maar ook om van gedachten te wisselen met de kunstenaars achter die werken. Kunst zien is kunst beleven. Dat kan zowel op zondag 15 april als op zondag 22 april, want dan zijn de deuren van ateliers en galeries in de gemeente Sint Anthonis geopend.

[image=211386]

‘Routeplanner’
Een uitstekend vertrekpunt van de route is het gemeentehuis aan de Brink in Sint Anthonis. In de hal is hier op 15 en 22 april van alle deelnemers en gastexposanten een kunstwerk te bezichtigen. Via een plattegrond (2,50 euro) kan aan de hand van deze groepsexpositie een route worden uitgestippeld, met bezoekadressen naar eigen keuze.
Voor het bedrag van 1 euro per lot maakt de bezoeker kans op het winnen van een uniek kunstwerk, vervaardigd door deelnemende kunstenaars. Door het aangekocht lotnummer in de bus bij het favoriete werk te stoppen, kan dit werk worden gewonnen. De trekking is op zondag 22 april om 17.00 uur in het gemeentehuis. De opbrengst gaat naar de Kunstkring
De ateliers, galeries en het gemeentehuis zijn zowel op zondag 15 als zondag 22 april geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie zie www.kunstkring.com.
Meer berichten