Modeshow Gennepse zaken op Ossebraadfeest

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
OTTERSUM - Na het succes van vorig jaar zijn Zusje Vrouwenkleding en Stoer en Style weer te zien tijdens het Ossebraadfeest in Ottersum. Op zondag 3 Juni verzorgen beide modezaken, gevestigd in Gennep, ook dit jaar een flitsende en inspirerende modeshow met spannende en verassende styling.

[image=20042]

De 44ste editie van de Ossebraadfeesten belooft een feest voor jong en oud te worden, met kunst en cultuur, muziek, eten en drinken en kindervertier. Pamela van den Broek runt sinds 14 jaar Zusje Vrouwenkleding aan de Zandstraat in Gennep en Peter van Diest heeft er twee jaar geleden de deuren van Stoer en Style geopend. “Na de vele enthousiaste reacties op de modeshow van vorig jaar zijn we ook dit jaar van de partij met de Ottersumse feesten”, aldus Peter. De show wordt tweemaal door klanten uit beide winkels gelopen. Jose Holla uit Ottersum is ladyspeaker. “Erg trots zijn we op de medewerking van Kapsalon Jaqueline uit Middelaar.”
Kortom, de moeite waard om 3 juni Ottersum te bezoeken. De modeshow vindt plaats voor de Rabobank om 12.30 en 14.30 uur.
Meer berichten