‘Kunst op de Brakkenhof’

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
VORTUM-MULLEM – Emile Roemer, de landelijke voorman van de SP, maakt zondag 17 juni tijd vrij voor de opening van de tweede editie van ‘Kunst op Brakkenhof’, een manifestiatie die plaatsvindt rond de markante boerderij in het buitengebied van Vortum-Mullem.

[image=216395]

Petra Voermans en Ineke Kleijnen, de twee gangmakers achter het evenement, bieden hier 45 kunstenaars de ruimte om hun werk te presenteren en aan te bieden. Het aanbod is zeer breed en varieert van tiffany, airbrush, schilderwerk (olieverf, acryl, aquarel), objecten voor binnen en buiten, keramiek, smeedwerk, sieraden, viltwerk, poppen (antroposofisch), fotografie tot dichtkunst. Een aantal kunstenaars verzorgt een demonstatie en wie zin heeft kan zomaar aanschuiven bij een workshop. Er is een terras en accordeonist Henk Peters zorgt voor de muzikale ambiance. Bijzonder is dat een deel van de opbrengst is bestemd voor de Boekenbrug, een initiatef van Hilda Willems uit Landhorst.
Emile Roemer opent ‘Kunst op de Brakenhof’ om 11.00 uur. Liefhebbers kunnen deze dag tot 17.00 uur terecht aan de Radioweg 14 te Vortum-Mullem (weg Sambeek-Stevensbeek, vlakbij afslag A73). De toegang is gratis. Online info: www.atelierbrakkenhof.nl.

Meer berichten