'Nieuwjaarsexpositie bij Roba

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
SINT HUBERT - Galerie RoBa in Sint Hubert opent het kunstjaar 2013 op zondag 6 januari me een expositie van drie kunstenaars.Ineke Duijndam etaleert schilderijen, Tajddin Özen laat werken van brons zien en Neeltje de Vries keramische objecten.

Ineke schildert vanuit haar innerlijke beleving: de schepping, aarde, oceaan, fantasie, mysterie, diepgang en hartstocht zijn belangrijke uitgangspunten. Zonder vooropgezet doel, vanuit gevoelens.

[image=231312]

Tajddin exposeert met zijn bronzen beelden van mens en dier. Zijn afkomst uit Oost –Turkije ( koerdistan) is bepalend voor zijn inspiratie; herinneringen aan macht, onderdrukking, solidariteit, bevrijding en de mythologische verhalen.
Neeltje ‘s werk bestaat uit keramische vormgeving. Haar beelden geven een figuratief karakter met een neiging naar het abstracte.
De expositie van de drie kunstenaars is van zondag 6 januari tot en met zondag 27 januari. Geopend op de eerste zondag en daarna elke vrijdag-, zaterdag- en laatste zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Vrij toegankelijk. Galerie RoBa …kunst aan huis is gevestigd aan de Voortsestraat 8 in Sint Hubert. Zie www.roba-kunst.nl.
Meer berichten