Try-out Culture Comedy Award in Sint Anthonis

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
SINT ANTHONIS - Uit een record aantal van zeventig deelnemers, zijn onlangs zes stand-up comedytalenten geselecteerd voor de halve finales van de Culture Comedy Award 2013. Zij spelen vrijdag 21 december een try-out in café-zaal De Herberg in Sint Anthonis.

[image=230426]

De Culture Comedy Award is één van de meest vooraanstaande stand-up comedyprijzen van Nederland en België en de award beleeft dit jaar zijn 10-jarig jubileum. De award richt zich op de ontwikkeling en begeleiding van talentvolle comedians.

Try-out
Voordat de zes halve finalisten (Eric van der Woude, Hicham Ennadre, Jan Linssen, Jelle Bril, Soe Nuski en Tom Montfrooy) het in januari in het Parktheater in Eindhoven tegen elkaar opnemen om de felbegeerde award in de wacht te slepen, staan zij dus eerst op het podium van De Herberg in Sint Anthonis. Wouter Monden, oud-winnaar van de award, verzorgt de presentatie van de avond.
De try-out is vrijdag 21 december vanaf 21.00 uur in De Herberg in Sint Anthonis. Tickets à 10,00 euro zijn verkrijgbaar via: www.deherbergsinttunnis.nl.
Meer berichten