Wederom Nieuwjaarsduik in Mill

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
MILL - In natuur- en recreatiegebied De Kuilen tussen Mill en Langenboom vindt zondag 1 januari 2012 opnieuw de traditionele Unox Nieuwjaarsduik plaats. Uiteraard is ook publiek welkom. Deelname en toegang zijn gratis.

[image=22125]

De Nieuwjaarsduik vindt alweer voor het veertiende achtereenvolgende jaar in natuur- en recreatiegebied De Kuilen tussen Mill en Langenboom. Helaas kon deze vorig jaar doordat er ijsvorming in het water zat niet doorgaan. Maar deze keer ziet het er naar uit dat het gaat lukken. Deelname aan deze Nieuwjaarsduik is gratis en voor iedere duiker is er tevens een Unox-muts, vaantje en certificaat van deelname. Voor veiligheid in het water zorgen de ervaren duikers van de Seadevils. Maar ook is er EHBO aanwezig in de personen van Harrie en Bea Cillesen.

Consumpties
Zoals gebruikelijk is er voor zowel deelnemers als toeschouwers (zolang de voorraad strekt) gratis erwtensoep, gratis Glühwein en zijn er gratis oliebollen. Daarnaast zijn er nog diverse andere consumptieve producten die dag verkrijgbaar in het strandpaviljoen aan het strand van De Kuilen. Voldoende redenen dus om ook mee te doen aan deze Unox Nieuwjaarsduik op 1 januari en om in ieder geval te komen kijken. Meer informatie: www.uitinmill.nl.
Meer berichten