Deze zaterdag Pasar Maluku Cuijk

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
CUIJK - De Stichting Maluku houdt in het kader van '50 jaar Molukkers in Cuijk' aanstaande zaterdag (29 oktober) de Pasar Maluku Cuijk in Laco De Kwel. Bezoekers kunnen een hele dag (en avond) genieten van live muziek, dans, diverse stands, culinaire hoogstandjes en demonstraties. Voor de kids is er een springkussen.

[image=24936]

Ada-Nipa, JammPurr, Enjoy the Moment en anderen zorgen voor de muzikale noot. Onder andere Tenggara'93 en Evav Tnebar verzorgen een dans en verder zijn er in Laco De Kwel demonstraties van Zumba, Line Dancing en Shoalin Kung Fu. Behalve stands met Indonesische hapjes en maaltijden, zijn er stands met sieraden, massages, verzorging, houtsnijwerk, et cetera. De kinderen kunnen zich vermaken op het aanwezige springkussen.

Toegang
De toegangsprijs voor de Pasar Maluku Cuijk, aanstaande zaterdag van 11.00 tot 2.00 uur in Laco De Kwel (St. Annastraat 1) in Cuijk, bedraagt € 8,50 (€ 5,00 korting vóór 15.00 uur) voor volwassenen. 65-plussers betalen € 3,50 en voor kinderen tussen 4 en 12 jaar is de toegang slechts twee euro. Kids tot vier jaar mogen gratis naar binnen.
Bezoekers van de Pasar Maluku Cuijk steunen met hun aanwezigheid ook Museum Maluku (MuMa) en daarmee behoud van het Molukse erfgoed.
Meer berichten