La Dolce Vite heerst op Summmertime

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
GENNEP - De zesde aflevering van het Gennepse zomerfeuilleton Summmertime brengt het Niersstadje op zaterdag 30 juli in Italiaanse sferen. La Dolce Vita slaat de klok in hartje Gennep.

[image=186959]

Summmertime maakt zich zaterdagmorgen op voor een middagtocht door het centrum van het ooit zo machtige Romeinse Rijk: Italië. ‘s Morgens vanaf 11.00 uur speelt Gerbrand Hermsen rustig en lustig op zijn gitaar en mondharmonica afgewisseld met zang. ‘s Middags vanaf 14.00 uur vullen Ginet Balisteri en Le due Sorelle het podium op de Markt met La Bella Italia.

[image=186960]

Er worden gratis Italiaanse hapjes uitgedeeld, er staat een tap van Hertogh Jan om het publiek gratis van de nieuwe bieren X en Y te laten proeven en haar voorkeur op een Ipad vast te leggen. Daarnaast komt er een kraam, waarin kunstzinnige paintbrush-produkten zijn te bewonderen. En als opmaat naar de afsluiting van de W.a.F.-expositie in de panden Zandstraat 66 en 72 op zondag 31 juli wordt de collectief geproduceerde ‘geheimzinnige installatie’ onthuld op het terrein achter pand Zandstraat 66.
Voor meer informatie zie www.summmertimegennep.nl.

[image=186958]
Meer berichten