Vierde dag Summmertime

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
GENNEP - De vierde Summmertime-dag start zaterdag 16 juli met een Tibetaans klankschalenconcert in het kleine en knusse theatertje, dat Stichting 4 Events in Zandstraat 66 heeft gerealiseerd. Het gratis toegankelijke concert van Paul Vens (schrijver-dichter, schilder en musicus) en zijn vriend Herman begint om 11.00 uur.

Het is de eerste keer, dat een Summmertime-optreden binnen plaats vindt, omdat zo’n concert alleen in een stille omgeving goed uit de verf komt. De lang doorklinkende trillingen van de klankschalen hebben een bijzonder aangenaam en ontspannend effect op de luisteraar. Maar:het aantal zitplaatsen in het theatertje is beperkt. Dus belangstellenden: zorg dan dat je er op tijd bent.

[image=184816]

‘s Middags om 14.00 uur speelt Dance litle Sister met vijf man sterk op de Markt met, hoe kan het ook anders, dansdemonstraties vanuit Dansschool Verhoeven. Bij die dansen is zeker streetdance en wordt ook lat8in ten beste gegeven. Dance little Sister wordt gevormd door Yvon Hollander (zang), André Wijers (zang, gitaar), Mario Tomasila (bas), Tjeu Guelen (drum) en Hans Willems (toetsen, zang) brengt naast soul, funck en disco gegarandeerd ook zomerhits ten gehore.

[image=104028]

Van 11.00 tot 17.00 uur speelt ook de kunstexpositie 'W.a.F. werkt' van het Noord-Brabantse kunstenaarscollectief We are Fools in Zandstraat 66 en 70. Van 11.00 tot 12.00 uur wordt daarachter in een workshop gewerkt aan de collectieve productie van een geheimzinnige ‘installatie’, die op 30 juli klaar moet zijn voor presentatie. De expositie van tekeningen, abstracte en figuratieve schilderijen, foto's en natuurlijk ook keramiek is overigens ook ’s zondags van 13.0 tot 17.00 uur te bewonderen. Dan zijn in het theater naast filmpjes van W.a.F-producties ook filmpjes van oude Summmertime-voorstellingen te bewonderen.
Voor meer informatie zie http://www.summmertimegennep.com.
Meer berichten