Nobody Knows op planken in 'Loon'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
OVERLOON - De jeugd van Het Overloons Toneel speelt op 17 en 18 april haar nieuwe voorstelling Nobody Knows. De vijftien spelers in de leeftijd van veertien tot en met achttien 18 jaar voeren hun zelfgeschreven stuk tweemaal op voor iedereen vanaf twaalf jaar.

[image=135111]

Klas 5b is een klas vol met echte pubers. De een is bezig met school, de ander met jongens, en weer anderen met alleen maar feesten. Er komt een nieuwe jongen in de klas: Quinn. De meeste vragen zich af wie hij is, en wat hij hier doet. Er gebeurt van alles in hun leventjes, totdat iedereen ineens ‘wakker schrikt’ uit zijn eigen wereldje van zorgen. ‘Er is iemand dood’ luidt de eerste zin van het verhaal. Anouk, de beste vriendin van het overleden meisje, neemt het publiek mee in haar herinneringen, een tijdje voor het ongeval. Hoe kon dit nou gebeuren? Heeft niemand iets gezien?
De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 17 en zondag 18 april om 20.00 uur in het gemeenschapshuis te Overloon. De deuren zijn open vanaf 19.30 uur. Entreekaarten (á 5 euro) zijn in Overloon verkrijgbaar bij PLUS supermarkt, bakkerij Degen, Home & Body en bij de spelers zelf.
Meer berichten